Проектолистата на Корнелия Нинова е голям подарък за ГЕРБ.  Това

...
Проектолистата на Корнелия Нинова е голям подарък за ГЕРБ.  Това
Коментари Харесай

Станишев: Листата на Нинова е подарък за ГЕРБ, партията става вождистка

Проектолистата на Корнелия Нинова е огромен подарък за ГЕРБ. 

Това съобщи водачът на ПЕС Сергей Станишев, който не е включен в листата с претенденти за евродепутати, преди началото на пленума на Българска социалистическа партия. 

Българска социалистическа партия би трябвало да отговори на 4 въпроса, сподели още Стонишев. Първо - какво споделяме на членовете си? 1,5 месеца събрания и конференции, партията се произнесе категорично за своите желания и за вижданията на листата. Дали Националният съвет ще каже, че се вслушва в гласа на партията или, че всичко това е било един фарс. 

Станишв изброи още три въпроса: Какво е посланието на Българска социалистическа партия към обществото? Начинът, по който се ръководи Българска социалистическа партия, ще бъде същият, по който ще се ръководи страната, в случай че партията завоюва ръководството. Вижда се, че Българска социалистическа партия става вождистка партия - трансформира се в ГЕРБ № 2. 

Българска социалистическа партия резервира ли своята ясна проевропейска идентичност или потегля в посока евроскептицизъм, да не кажа антиевропейска визия, продължи Станишев. Четвъртият въпрос е какво е посланието на Българска социалистическа партия към ПЕС.

Трудно може да се каже, че е листа на Изпълнителното бюро, тъй като е била показана на членовете му в последния миг, сподели още Станишев. 

В диалог през седмицата Корнелия Нинова ми предложи 9-о място в листата на Българска социалистическа партия за изборите за Европейски парламент, като ми сподели, че това е най-високото допустимо място за гражданската квота след Елена Йончева ". Това разгласи евродепутатът Петър Курумбашев в своя позиция, изпратена до медиите. 
" Понеже това предложение ми се стори като насмешка - за всичко, което съм направил до момента, отхвърлих. И по този начин се разделихме. Благодаря на всички членове и организации на Българска социалистическа партия, както и на Съюза на тракийските сдружения, за доверието и получените номинации. До нови срещи, написа още Курумбашев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР